Digital Rådgivning ble etablert i 2002 med en visjon om å levere kosteffektive IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter. Det har vi lykkes med fordi vi forstår kundens behov og leverer som avtalt. I dag er vi 10 ansatte med et konsulent-team med stor faglig bredde og erfaring.

Lars Johnsen  — Daglig Leder
, mobil: 415 22 000

Lars arbeider daglig med salg og rådgivning, prosjektledelse og veiledning av konsulentene. Med mer enn 20 års erfaring fra salg av IT-produkter og -tjenester til bedrifter, har han utviklet kompetanse til å levere løsninger som støtter kundens forretning, samt sikre god kontroll, kvalitet og kosteffektive løsninger. Han er over middels opptatt av å binde sammen og utnytte ny teknologi til å skape en brukervennlig, stimulerende og hensiktsmessig arbeidsplattform. Lars etablerte Digital Rådgivning i 2002 og har tidligere leder- og salgserfaring fra Powerhouse, Customax og Unisys.

Kai Nyhammer – Senior Konsulent

Kai har bakgrunn fra Helio EDB og tidligere Heliogruppen som partner og systemkonsulent. Med 13 års erfaring fra bransjen har han opparbeidet spesialistkompetanse innen Windows, infrastruktur og nettverksløsninger. Kai er driftsansvarlig for et antall kunder. Utdannelse blant annet fra NTNU Informatikk. Han er en ansvarlig og behagelig konsulent som innehar stor tillitt hos sine kunder.

Anders Nerheim  — Senior Konsulent

Anders innehar Microsoft ekspertkompetanse og dybde kompetanse innen virtualisering, VMWare, SAN og Xen. Han har mange års erfaring med problemløsning, drift, automatisering og design av større, komplekse server-miljø som for eksempel lagringsnettverk og virtuelle miljøer. Han jobber kreativt og raskt, med mye teknisk kunnskap og har som problemløser evne til å skaffe seg god oversikt og finne kjernen i problemet, henter kunnskapen som er tilgjengelig og kommer kjapt frem til en god løsning. Konstant på jakt etter å finne ny og bedre teknologi.

Nathanael Storvik  — Senior konsulent

Nathanael har erfaring med operativ drift av større miljøer, spredt over flere lokasjoner. Han brukes som fast driftsressurs for flere kunder og har gjennomført migrering, oppgraderinger, feilsøking og flytteprosesser som innebærer både ny maskinvare og flytting av software over på nye, virtuelle miljøer. Han har solid kompetanse innen Windows plattform og software-pakker som Symantec antivirus, back-up og Spam vasking. Nathanael setter seg raskt inn i problemstillinger, kommunisere løpende med brukere for å få de med på prosessen. Stabil og ansvarlig.

Magnus Haugen – Konsulent

Magnus gjennomførte sin lærlingperiode som er en fortsettelse av Dataelektronikk faget på videregående. Han har allerede opparbeidet god kompetanse på arbeidsstasjoner, servere og Microsoft plattformen, og oppleves som en allsidig konsulent med en innstilling og servicevilje til å løse kundens praktiske it-problemer.

Harald Dahl – Konsulent / Helpdesk

Harald bemanner vår Helpdesk og gjør oppdrag ute hos våre kunder som gjør alt fra tekniske installasjoner, rydding, kabling, tilpasning av datarom, kjøle-systemer, AV-løsninger etc. Han er en problemløser og kan feilsøking på arbeidsstasjon og programvare. Han har god kompetanse innen drift av Microsoft plattformen, Small Business Server og  Mac arbeidsstasjoner, samt kunnskap om overvåkningssystemer. Harald er en lydhør og hjelpsom konsulent, fleksibel og positiv mot kundene.

Anne Cathrine Aasbø - Forretningsrådgiver

Anne Cathrine har bakgrunn fra IT-bransjen både som spesialist og leder, samt mange år som rådgiver innen organisasjon- og forretningsutvikling og rekruttering. Hun arbeider i hovedsak med strukturering og organisering av prosesser og prosjekter hos kunder og internt. Hun har lang erfaring i å kombinere kartlegging og analyse, strukturert dialog og tilgjengelig teknologi, for å nå satte målsettinger.

Eva Lybæk – Økonomi og regnskap

Eva er ansatt med ansvar for regnskap, fakturering og lønn. Alle spørsmål knyttet til faktura, ordre og betalinger kan sendes henne direkte.

Tilknyttede konsulenter:

Øyvind Omang – Senior Systemkonsulent (etter avtale)

Øyvind har mange års erfaring fra utvikling av webløsninger og CMS systemer. Han har utviklet alt fra hardware-komponenter, scripting, til større portaler, og har kompetanse om søkemotoroptimalisering. Øyvind arbeider selvstendig, nøyaktig og grundig og er kjent for å bygge robuste og gode tekniske portaler.

Christian Omang – Forretningsrådgiver (etter avtale)

Christian har bred erfaring med alle sider av å drive en mindre IT-virksomhet, med oppgaver som rådgivning, salg, design, implementering, forretningsutvikling, kundeoppfølging og daglig ledelse. Han har arbeidet med alt fra teknisk problemløsning, drift av servere og nettverk, registrar virksomhet for domenenavn, etablering av tjenester som web-hotell og mail. Han har en allsidig kompetanse med siviløkonomi-utdannelse som grunnlag. God forretningsforståelse som sikrer effektive IT-løsninger som ivaretar kundens forretningskritiske behov.

 

Fleksibel backup over linje

Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhets-kritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

 

Bruk oss for sikker IT-drift

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet.

Driftsmeldinger

Zip-filer som vedlegg til e-post

Grunnet problemer med virus i zip-filer blir zip-filer automatisk sperret.

Dersom du har behov for å sende zip-filer via e-post, kan du evt. endre filendelsen før du sender filen og gi mottaker beskjed om å endre den tilbake.