Timeregistrering

Fra 1.1.2014 innførte myndighetene krav om føring av personallister. Alle serveringssteder, frisører, skjønnhetspleiere og bilverksteder må føre personallister/timelister med oversikt over hvem som til enhver tid er på jobb. 

TID er en elektronisk stemplingsur og et nettbasert system for timeregistrering som tilfredsstiller samtlige av myndighetenes krav til føring av personallister.

 

Det er både billig og enkelt å komme i gang med vår elektroniske løsning for timeregistrering. Ingen programvareinstallasjon nødvendig. Enkel innstempling og utstempling gjennom et web-grensesnitt, full oversikt over timene fordelt på ansatte pr dag/måned. Pris kr 85,- + mva. pr mnd/bruker. Vi hjelper deg i gang, og dersom du ønsker det integrert med ditt lønnssystem, vil vi også kunne hjelpe deg med dette. 

Myndighetskravene tilfredsstilles:

check box 32  Alle krav til innhold i henhold til bokføringsforskriften

check box 32  Gir samlet, oversiktlig visning av hvem som til enhver tid er på jobb og har vært på jobb

check box 32  Opplysningene kan ikke enkelt endres (regneark- eller tekstbehandlingsprogrammer ikke tillatt)

check box 32  Elektronisk personalliste kan umiddelbart kunne skrives ut på papir på en oversiktlig måte

check box 32  Den elektroniske personallisten er fullstendig, i datoorden, og inneholder alle påkrevde opplysninger, nevnt i bokføringsforskriften § 8-5-6

Kontakt oss i dag og få umiddelbart tilgang! 

Hvilke bransjer må føre personalliste?

Alle serveringssteder, frisører, skjønnhetspleiere og bilverksteder må føre personallister med oversikt over hvem som til enhver tid er tilstede på jobb. 

  • Serveringssteder omfatter blant annet cafeer, restauranter, puber, gatekjøkken og cateringvirksomhet
  • Frisører og skjønnhetspleie. Skjønnhetspleie er for eksempel ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, kroppspleie, SPA, farging av vipper og bryn, tatovering av øyebrin, øyekontur og lepper, tannbleking og piercing. Solarium er unntatt.
  • Bilverksted og bilpleie omfatter bilverksteder, bilvask og billakkering

Nyttige lenker hos skattemyndighetene:
Du finner mer informasjon om retningslinjene på skatteetaten.no
Lurer du på om du må føre, les vanlige spørsmål og svar om personallister (Skatteetaten)

 

Vedlegg:
Last ned denne filen (TID.docx)TID.docx[Tidbanksystem som tilfredsstiller myndighetskrav for elektronisk personalliste]125 kB

Fleksibel backup over linje

Sov godt om natten! Overlat backup til oss. Med vår løsning for backup over linje, kan du alltid være trygg for at dine virksomhets-kritiske data er sikret. Vi tilpasser løsningen til kundens konkrete behov og ønsker.

 

Bruk oss for sikker IT-drift

Vi påtar oss alle typer oppdrag, fra enkle tilkallingstjenester når systemet er nede eller en arbeidstasjon må reddes, til full gjennomgang og oppfølging av infrastruktur og sikkerhet.

Driftsmeldinger

Zip-filer som vedlegg til e-post

Grunnet problemer med virus i zip-filer blir zip-filer automatisk sperret.

Dersom du har behov for å sende zip-filer via e-post, kan du evt. endre filendelsen før du sender filen og gi mottaker beskjed om å endre den tilbake.